luni, 14 ianuarie 2019

Comori din ruine


Această carte prezintă lupta pentru normalitate a titanului Prometeu (Promy) și a prietenei sale, Ileana (Ile), după revoluția democratică din Olimp, în ciuda bolilor (Huntington a lui Ile și insuficiență renală, hepatică și cardiacă ale lui Pro-my) și dificultăților din perioada de tranziție la democrație.
Cartea descrie o zi de vineri de-a lui Promy: mers la cabinetul ginecologic (dimineața), o ședință la palat (la prânz) și ședința cu echipa de seara.
Ziua de vineri este una specială, dedicată iubirii dintre Promy și Ile, când ascultă melodiile lor și rememorează povestea lor de dragoste (după-amiaza și seara).
Tot din iubire au reacționat și la alte campanii de pe Pământ: din România (legile justiției și noul cod penal), China (recoltarea forțată de organe, deportarea refugiaților coreeni, nerecunoașterea masacrului de la Tiananmen), Iran (lupta pentru drepturile femeii), Statele Unite (respingerea refugiaților), Rusia (propaganda și încălcarea drepturilor omului) și Siria (crimele împotriva umanității comise de dictatură și în război).
Apropo de Siria și iubire, în Ghouta de Est, oamenii desenează inimi pe ruine. Rumi Mowlana spunea că ”omul lui Dumnezeu e comoara din ruină”. În ciuda aparențelor, în Siria au rămas nu numai ruine, ci și comori din ruine. Vă invităm și pe dumneavoastră să descoperiți în această carte cea mai mare comoară din ruină: iubirea.

Puteți găsi cartea aici: https://docdro.id/YzGl9HK

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu