sâmbătă, 11 februarie 2012

REACŢII ALE POLITICIENILOR LA MESAJUL "PIAŢA UNIVERSITĂŢII - O LUME MAI UMANĂ"

Am rămas foarte plăcut surprinsă că Alina GORGHIU, deputat PNL, şi-a însuşit mesajul trimis de mine, "Piaţa Universităţii - o lume mai umană" (postat pe blogul Alinei) şi l-a considerat reprezentativ pentru protestele din ultima vreme.

Iată răspunsul Alinei: "Mi-a placut mult comentariul trimis de Ileana, fapt pentru care va invit si pe voi sa-l cititi si comentati, la randul vostru. Multumesc, Ileana, pentru sinceritate." Link-ul este următorul: http://www.alinagorghiu.ro/2012/01/26/de-la-voi-3/

Multumesc şi eu, Alina, pentru feedback-ul prompt, rapid, pentru înţelegere şi pentru că ţi-ai asumat cu curaj provocarea mesajului! Nici nu mă aşteptam ca mesajele să fie citite, darămite la răspunsuri într-un timp atât de scurt. Sper, din tot sufletul, ca România să devină mai umană: mai deschisă, mai tolerantă, mai prietenoasă, mai receptivă la problemele oamenilor, să existe mai multa transparenţă, iar comunicarea dintre cetăţeni şi politicieni să fie permanentă. Răspunsul tău reprezintă pentru mine un pas înainte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu